Dr. András Edina

2014-ben szereztem meg a fogorvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen, ezt követően rezidens, majd 2019-ben sikeresen levizsgázva Protetikus szakorvos lettem. Az implantológiai továbbképzést Nagyváradon végeztem el.

Munkám során fontosnak tartom a bizalmon alapuló orvos-páciens kapcsolatot, a barátságos légkört, a precíz munkát, az egyénre szabott kezeléseket, amit együtt választunk ki a pácienseimmel, hogy a számukra legmegfelelőbb legyen. Ezenkívül a megelőzést is szem előtt tartom, ahogy a gyerekekkel való barátságos együttműködést is. Szeretem mikor elégedetten és mosolyogva távoznak a rendelőmből, tudva, hogy mindig szívesen várjuk vissza.

DSC_8993
DSC_9050

Dr. Borbáth Boróka

Dr Borbáth Boróka vagyok. Fogorvosi tanulmányaimat Marosvásárhelyen az Orvosi és Gyógyszerészeti egyetemen végeztem, diplomát is itt szereztem 2021-ben.

Munkám során fontosnak tartom a precíz munkát, és a bizalmon alapuló orvos – páciens kapcsolat kialakitását. Célom, hogy a pácienseim elégedetten távozzanak a rendelőből a kezelések után.

dr. Jakab Emese

Fogorvosi tanulmányaimat Marosvásárhelyen végeztem el 2023 ban, illetve szakmai tudásomat több alkalommal is kamatoztattam a Pécsi Tudományegyetem fogorvosi karán.

Kedves, humoros, barátságos személyiség vagyok, aki nagy hangsúlyt fektet a páciensekkel való kommunikációra, a bizalmi kapcsolat kialakítására. Szakmai hozzáértésem és figyelmességem garanciát nyújt, hogy pácienseim elégedetten távozhassanak a kezelések után.

dr. Jakab Emese1

Cirkon koronák

A cirkon koronák olyan fogpótlások, amelyeket cirkon-dioxidból készítenek, ami tartós és biokompatibilis anyag. A koronák általában a fogak esztétikusabb megjelenésének biztosítása érdekében kerülnek alkalmazásra.

Fogpótlások

A fogpótlások olyan eljárások, amelyek segítségével hiányzó vagy károsodott fogakat pótolnak. A fogpótlások többféle anyagból készülhetnek, és az alkalmazott eljárások is eltérőek lehetnek attól függően, hogy milyen típusú fogpótlást választunk.

Cirkon kerámia koronák

A cirkon kerámia koronák tartós és esztétikus fogpótlások, amelyek cirkon-dioxidból készülnek. Az anyag színe hasonló a természetes fogakhoz, így esztétikus megjelenést biztosítanak, emellett biokompatibilis, ami minimálisra csökkenti a komplikációk lehetőségét.

Fémkerámia koronák

A fémkerámia koronák tartós és viszonylag olcsó fogpótlások, amelyek fém és kerámia rétegekből állnak. A fémréteg biztosítja a tartósságot, míg a kerámia réteg a természetes megjelenést adja.

Ideiglenes Koronák

Az ideiglenes koronák olyan fogpótlások, amelyek átmeneti megoldást jelentenek, amíg a végleges koronák elkészülnek. Az ideiglenes koronák általában műanyag vagy fém anyagból készülnek, és lehetővé teszik a fogpótlás végleges verziójának illesztését és tesztelését.

Implantátumokon elhorgonyzott koronák, hídak

Az implantátumokon elhorgonyzott koronák és hídak tartós és stabil fogpótlások, amelyek az állcsontba ültetett implantátumokra vannak rögzítve. Az implantátumok nagy teherbírású és hosszú élettartamú megoldást biztosítanak, míg a koronák és hídak természetes megjelenést adnak a pótlásnak.

Protézisek

A protézisek olyan fogpótlások, amelyek általában a teljes foghiányt pótolják. Az állcsonton és az ínyen támaszkodnak, és lehetővé teszik a normális rágást, a beszédet és az esztétikus megjelenést. A protézisek ma már sokféle anyagból készülnek, és a legtöbb esetben könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók.

Cirkon/kerámia héjak

A cirkon/kerámia héjak olyan vékony, áttetsző héjak, amelyek a fogak előlapjára helyezhetők fel. A cirkon/kerámia anyaguk tartós és esztétikus megjelenést biztosít a fogaknak. A cirkon/kerámia héjak általában minimális foganyag eltávolítással készülnek, és alkalmasak lehetnek olyan esztétikai problémákra, mint a foltos vagy egyenetlen fogak, a fogak formájának vagy méretének korrekciója.

A fogfehérítés fogászati eljárás, mely során eltávolítják a fogak elszíneződéseit. Hatékony módja a fogak esztétikusabb megjelenésének elérésére, amely növelheti az önbizalmat és javíthatja az emberek életminőségét.

A fogékszerek széles választéka elérhető, amelyek lehetővé teszik a fogak díszítését, és esztétikusabbá teszik őket. Többféle szín, forma és méret közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.

Az esztétikus fogtömések olyan anyagokból készülnek, amelyek a fogak színéhez hasonlóak, így esztétikusabb megjelenést biztosítanak a fogtöméseknek. Ezen kívül, általában tartósabbak is, mint a hagyományos amalgám tömések.

A direkt héjak a fogak külső rétegének átalakításával készülnek, és segítenek a fogak esztétikusabb megjelenésében. A héjak anyaga általában porcelán vagy kompozit.

Az egészséges fogak és ínyek az életminőségünk fontos részei.
Az ápolt és csillogó mosoly növeli az önbizalmunkat, és
boldogságérzetet ad nekünk. Szakembereink segítenek fenntartani
a fogaink és az ínyünk egészségét, és olyan kezeléseket kínálnak,
amelyek a legmegfelelőbbek az igényeinkre és a személyes
körülményeinkre szabva. Bízza ránk fogai ápolását, és mi
gondoskodunk arról, hogy visszakapja a ragyogó és boldog
mosolyát.